Övriga tjänster

Utöver effektiv hårborttagning erbjuder vi en rad andra behandlingar som gör gott för kropp, själ och skönhet.

Hudvård

Som framgår av namnet på vår skönhetssalong så ägnar vi väldigt mycket tid åt just hudvård. Vi erbjuder två olika typer av ansiktsbehandlingar, en längre på 60 minuter och en kortare på 30 minuter. Vi startar alltid en ansiktsbehandling med en hudanalys för att säkerställa vilka produkter som ska användas för bästa resultat. I en längre ansiktsbehandling ingår formning av ögonbryn. Du kan givetvis också välja till extra behandlingar i din ansiktsbehandling, som färgning av fransar och/eller bryn, en femminuters diatermisession, en ögonmask eller en AHA syrabehandling.

Skönhet

Manikyr betyder handvård och går ut på att man behandlar händer och naglar med vårdande och förskönande produkter och i regel avslutar med att lacka naglarna. Vi erbjuder ljuvlig manikyr med fantastiska resultat.

Pedikyr är för fötterna vad manikyr är för händerna. Välgörande behandlingar med underbara produkter och en avslutning med nagellack. Fötterna blir som på en bebis!

Massage

Inget centrum för skönhet och hälsa är komplett utan massage. Vi erbjuder både klassisk massage och Hot stone-massage.

Den klassiska massagen kallas internationellt för "Svensk massage" eftersom det var den första massageformen som användes i västvärlden. Går du på massage för första gången är detta ett bra val. När massören masserar igenom en kropp på klassiskt maner så genomför denne rörelser i riktning mot hjärtat med syfte att öka blodcirkulationen. Gifter befrias från musklerna och efteråt är det alltid bra att dricka ordentligt och kanske ta en promenad så att gifterna försvinner från systemet. Massage är välkänt för att minska stress, smärta och spänningar.

Hot Stone Massage är en mer exotisk form av massage som genomförs med hjälp av heta lavastenar och väldoftande aromaoljor. Spända muskler lösgörs och både blod- och lymfcirkulationen ökar.