Om oss

Leilas hudvårdsklinik är en oas med fokus på skönhetsvård och välbefinnande. När du kommer in till oss möts du av skön, avstressande musik, levande ljus och blommor i ljusa, romantiska färger. Våra möbler där du får chans att sitta och koppla av en liten stund innan din behandling är noga utvald för att vara lika stimulerande för kroppen som för de estetiska sinnena. Att komma till oss ska alltid vara en njutningsfull upplevelse.

Alla är välkomna hit, kvinnor och män i alla åldrar. Våra kunder består till största del av kvinnor som söker säkra vägar till livfull hud rik på lyster.

Om Leila

Leila Rönnbäck är grundare, hon mottar dig med sitt karakteristiska lugn och får alla som möter henne att känna sig väl till mods. Den som råkar komma för tidigt bjuds på en kopp kaffe eller lite citronvatten medan den väntar.

Leila är diplomerad hudterapeut och innehar diatermicertifikat, IPI-certifikat och landstingsavtal för hårborttagning med diatermi och IPL.

Ett besök till oss

Vid första besöket genomförs en hudanalys där din hud undersöks och utvärderas. Denna analys är sedan underlag för de behandlingar som rekommenderas och genomförs. Behandlingarna är underbart behagliga och dofterna från de hudvårdsprodukter som Leila arbetar med fyller en av välbehag. Även om hårborttagningar kan medföra visst obehag så ser Leila alltid till att göra varje behandling så rofylld och njutbar som möjligt.

Kontakta oss

Leilas hudvårdsklinik ligger vid Hornstull i Stockholm, med tunnelbanan tar ni röda linjen till stationen Hornstull.. Vi önskar er alla varmt välkomna.

  • Hornsgatan 178, 117 34 Stockholm
  • 08-442 36 00
  • [javascript protected email address]